Пресен лук с яйца на фурна

26/04/2017
Mirelaот MirelaНовак
"Непретенциозно, лесно и много вкусно - да ви е сладко "
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо655
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4,7 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • Яйца - 5 - 6 бр.
  • Пресен лук - 3 връзки (или по желание повече)
  • Масло - 2 с.л
  • Кашкавал - 80 г
  • Сол
  • Куркума
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязва се наситно пресният лук и се запържва 4-5 минути на тиган. През това време разбиваме яйцата (овкусяваме ги със сол и куркума).

Когато лукът е готов го смесваме с яйцата и ги слагаме в тавичка. Слагаме ги в преварително загрята фурна на 180 градуса.

Печем ги 8-10 минутки и малко преди да станат готови настъргваме кашкавал отгоре.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар