Пресен лук с яйца на фурна

26/04/2017
Mirela
отMirelaНовак202
"Непретенциозно, лесно и много вкусно - да ви е сладко "
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо714
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязва се наситно пресният лук и се запържва 4-5 минути на тиган. През това време разбиваме яйцата (овкусяваме ги със сол и куркума).

Когато лукът е готов го смесваме с яйцата и ги слагаме в тавичка. Слагаме ги в преварително загрята фурна на 180 градуса.

Печем ги 8-10 минутки и малко преди да станат готови настъргваме кашкавал отгоре.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар