Сьомга с домати на фурна

12/05/2011
Еми
отЕмиНовак
"Кралско ястие, което се приготвя за минути - божествено вкусно и ароматно!"
Приготвяне10 мин.
Готвене35 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо10 369
  • Преглеждания за месеца68
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

  • сьомга – 800 гр.
  • домати – 250 гр.
  • галета – 20 гр.
  • червен пипер - 10 гр.
  • захар – 7 гр.
  • магданоз - 1/2 връзка.
  • олио – 50 - 60 мл.
  • брашно – 25 гр.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме рибата на парчета и я нареждаме в тава. Върху нея нареждаме кръгчета домати, а върху тях ръсим магданоз, галета, червен пипер, захар и сол.

Всяко парче риба се маже с глазура от олио, разбъркано в брашно и червен пипер.

Ръси се магданоз и ястието се пече на фурна, докато остане само на мазнина.

Поднася се охладено.

Продуктите са за 4 порции.подобни рецепти тук

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

софия
софия
13.08.2012 15:42
Доста объркано е обяснено!
0
0
Милко
Милко
13.08.2012 15:30
разбира се идеално! режеш, подреждаш, мажеш, поръсваш, печеш
0
0
Bela
Bela
08.08.2012 12:52
Каква е тази рецепта за Бога, обяснете я като хората!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв