Лесна бишкотена торта с ягоди и шоколад

27/04/2017
Delyana Devinizovaот Delyana DevinizovaНовак
"Торта на една ръка разстояние - нямате извинение да не си я приготвите "
Приготвяне30 мин.
Готвене15 мин.
Общо45 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 556
  • Преглеждания за месеца1201
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пудингът се сварява по указанията на опаковката. Във форма за торта се подреждат отстрани бишкоти.

На дъното на съда отново подреждаме бишкоти и ги заливаме с готовия пудинг.

Върху пудинга отново редим бишкотите и повтаряме действието докато свърши пудингът. Тортата трябва да завърши със слой пудинг.

Нарязваме ягодите и украсяваме тортата. Оставяме я в хладилник за 2-3 часа да стегне, след което е готова за поднасяне.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар