Сьомга в доматен сос на тиган

27/04/2017
"Мисията на Готвач.БГ е да ви научи как се готви не само вкусно, но и много здравословно "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо236
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • сьомга - 200 г
  • домати - 150 г от консерва
  • чесън - 2 - 3 скилидки
  • каперси - 1 с.л.
  • сол
  • босилек
  • черен пипер
  • нахут - 1 ч.ч. от консерва
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се слага в тиган, като преди това е осолена с малко сол.

Запича се леко за 5 минути и от двете страни.

След това добавяме доматите от консервата заедно с босилека, нахута и пипера.

Похлупваме с капак за 10 минути, за да се задуши рибата.

Бързо, лесно, вкусно и различно.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Stoyan184
Stoyan184
28.04.2017 00:12
Super
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв