Зелена шакшука

27/04/2017
"Предизвикваме ви да опитате тази страхотно свежа зелена шакшука, а после ни кажете колко ви е харесала "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 100
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте зехтина в дълбок тиган. Добавете ситно нарязаните лук и чесън. Задушете за кратко.

Добавете граха. Разбъркайте и гответе докато омекне.

Добавете измития бейби спанак. Разбъркайте зеленчуците, овкусете със сол и направете четири гнезденца.

Чукнете яйцата /по едно във всяко гнездо/ и похлупете тигана с капак.

Гответе на тих огън до готовност на яйцата, без да бъркате. Готовото ястие поръсете с червен пипер и поднесете с кисело мляко.подобни рецепти тук

5 6
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар