Таратор с млади джанки

27/04/2017
Албена Атанасова
отАлбена АтанасоваПомощник Готвач9882201
"Този таратор може да го правите само напролет, докато има млади джанки Затова не пропускайте да му се насладите "
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо688
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Младите джанки измийте добре и изчистете от белите неоформени костилки

Разбийте млякото до хомогенност. Прибавете водата и изстискайте сока от лимона.

Сложете изчистените афъзки. Изчистете и нарежете чесъна. Прибавете и него. Сложете олиото и солта.

Разбъркайте добре и охладете за известно време. След това изсипете в купички и по желание поръсете магданоз.

Получава се много витаминозно предястие.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар