Пилешка пържола от бут с моцарела и зелена салата

27/04/2017
Паулина Стоянова
отПаулина СтояноваПомощник Готвач1827112
"Вкусен обяд за всички, които обичат крехко пилешко "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо364
  • Преглеждания за месеца50
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обезкостяваме пилешките бутчета и ги осоляваме. Слагаме в тефлонов тиган 2-3 капки мазнина и го оставяме да загрее.

Ако имате електрическа скара или грил тиган, можете да ги изпечете на тях. Слагаме бутчетата с кожата да се пекат, обръщайте ги по няколко пъти.

Измиваме домата, марулята и руколата, ако ви е по-удобно ги нарежете, аз ги накъсах, а домата го нарежете, както ви е удобно.

Изцедете лимона и подправете салатата с него, сол и зехтин.

След като пържолите са готови, оставяте ги в тигана и отгоре слагате по едно резенче моцарела, изчаквате тя да се разтопи, ако не може сложете за малко в микровълнова.

Сервирайте в чиния една пържола със салата.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар