Вкусен котлет от сьомга с топла гарнитура

27/04/2017
zarq666@gmail.comот zarq666@gmail.comПомощник Готвач
"Изискано меню за скъпи гости - котлет от сьомга с топла гарнитура "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо316
  • Преглеждания за месеца177
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4,9 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган на котлона загряваме зехтина, добавяме чесъна и зеленчуците - граха, царевицата и зеления фасул.

Поръсваме със щипка сол, риган и мащерка. Задушаваме под капак до готовност на зеленчуците.

Котлетите се поставят в центъра на малка тавичка, залива се всеки с по една лъжица зехтин, поръсва се със сол и розмарин, слага се върху тях резен масло, по един стрък магданоз, колелце лимон и по лъжица лимонов сок.

Пече се в предварително загрята фурна на 180 градуса до получаване на приятен загар (не повече от 20 минути).

Когато котлетите са готови, разпределяме в две чинии топлата гарнитура и по едно парче риба.

Украсяваме със стръкове копър и резени лимони.подобни рецепти тук

5 11
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар