Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Тапас»Печени панирани маслини с чедър

Печени панирани маслини с чедър

MirelaMirela
Новак
22932454
Печени панирани маслини с чедър1 / 2
28/04/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
25 мин.
Порции
8
"Уникално предястие за всички, които имат на разположение половин час и бутилка бяло вино"

Необходими Продукти

  • чедър - 1 ч.ч настъргано сирене
  • масло - 2 с.л разтопено
  • брашно - 1/2 ч.ч.
  • червен пипер - 1/8 ч.л.
  • зелени маслини - 24 бр. пълнени с чушка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

1. Предварително затоплете фурната до 200 градуса.

2. В малка купа смесете сиренето и маслото. Към тях прибавете червения пипер и брашното. Разбъркайте добре.

3. Завийте всяка от маслините със супена лъжица от така полученото тесто.

4. Наредете маслините в тава върху хартия за печене.

5. Печете 15 мин или до получаване на златист загар.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Сия Рибагина
Сия Рибагина
В тази рецепта не ми става ясно как ще се спои това количество брашно с 2с.л масло и настърган чедър, така че да заприлича на тесто в което да се увиват маслините. Другото което искам да отбележа е че тази снимка която е поставена към рецептата е крайно неподходяща, в рецептата се слагат зелени маслини с чушка, на снимката са черни маслини с някакъв стичащ се пълнеж, а и панировката описана тук, в никакъв случай не би изглеждала като тази от снимката
29.04.2017 08:19
1