Свинско месо с топено сирене и моркови

28/04/2017
Monika Ivanovaот Monika IvanovaМастър Шеф
"Слагате ястието във фурната, а бирата - в хладилника - след това остава само да ги изчакате да станат готови "
Приготвяне10 мин.
Готвене120 мин.
Общо130 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо407
  • Преглеждания за месеца53
  • Преглеждания за седмицата13
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на пържоли и се залива с млякото и подправки на вкус. Оставя се да престои така в хладилника поне за 2 часа.

В йена се нареждат отдолу нарязаните на колелца моркови. Върху тях се слагат пържолите, заливат се с маринатата, в която са престояли, и между тях и върху тях слагате парченца топено сирене.

Слагате и малко мазнина.

Похлупвате и печете във фурна на 160 градуса около 2 часа.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Сия Рибагина
Сия Рибагина
29.04.2017 08:28
Аз няма да гласувам, това е пълна подигравка с продуктите които си вложила. Млякото много добре си го ползвала за марината на месото, но трябвало е да спреш до там. Вадиш месото и хвърляш млякото, ти обаче си решила да не отива зян и да го сготвиш... от какъв зор бре Мони? Тва мляко при два часа печене освен че ще е изкипяло е и останало само пресечени парцали от него, които с нищо няма да подобрят вкуса на месото ти, а точно обратното. Топеното сирене е дало вкус, само че в комбинация с прекипялото и парцалесто мляко се е получил резултата който виждаме на снимката..
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв