Пиле по боянски

28/04/2017
Tania Rusenovaот Tania RusenovaПомощник Готвач
"Знаем всички вкусни начини за приготвяне на пиле, ето го и във вариант по боянски "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 069
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В съд поставяме пилето заедно с морковите да врат.

Изчистваме гъбите, измиваме ги и нарязваме на едро.

Пресния лук също изчистваме и измиваме и него нарязваме на ситно.

Кашкавала настъргваме на най-ситното на рендето.

След като е сварено пилето, го обезкостяваме, а морковите нарязваме на колелца.

В подходящ съд, който предварително сме намазали с олио, започваме да редим.

Най-отдолу поставяме гъбите, върху тях - нарязания лук, върху него
- морковите на колелца и късчетата пилешко.

Посоляваме със солта и черния пипера и отгоре равномерно слагаме парченца масло.

Поръсваме с настъргания кашкавал.

Слагаме в предварително загрята фурна на 200 градуса и печем около 20-30 минути до зачервяване на кашкавала.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар