Белтъчен омлет с чушка и овче сирене

29/04/2017
"Пригответе вкусен и много здравословен омлет и хапнете с удоволствие "
Приготвяне5 мин.
Готвене5 мин.
Общо10 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо89
  • Преглеждания за месеца54
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4,7 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чушката се измива, изтърбушва и почиства от семките.

Накълцва се на ситни кубчета и се сотира леко в тиган с незалепващо покритие и загрятото масло.

Овкусява се с хималайска сол.

Върху леко запечена и хрупкава чушка изсипваме разбитите белтъци. Натрошаваме сиренцето отгоре.

Като се запече от едната страна, с помощта на лопатка загъваме омлета, за да се задуши. Като се надуе, значи е напълно готов.

Може да се сервира със зелена салата, доматена или каквато пожелаете - по ваш вкус.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар