Лучена супа с топено сирене

30/04/2017
Mirela
отMirelaНовак202
"Една купа от тази супичка ще стопли душата ви, две ще ви нахранят, а три ще ви се усладят "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо402
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

1. Нарежете лука на малки кубчета, моркова - на сламки, и запържете двата зеленчука в маслото до златисто на слаб огън. Нарежете картофите на малки кубчета и ги изсипете във вряща вода. Когато тя кипне, отстранете образувалата се пяна, намалете котлона и оставете картофите да се сготвят при затворен капак;

2. Добавете запържените лук и морков, останалите корени, кубчето бульон, сол и подправки. Варете до готовност;

3. Накълцайте на ситно магданоза и копъра, топеното сирене нарежете на парчета и добавете всичко към супата. Сложете и дафинов лист.

Варете няколко минути, бъркайки, за да се разтопи сиренето.

Поднесете супата топла с крутони.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар