Пица с карамелизиран лук и бекон

29/04/2017
"Диетата ви е обречена, когато във фурната се пече пица с карамелизиран лук и бекон "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо197
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете лука и го срежете на половинки. Нарежете половините на тънки слайсове. Загрейте зехтина в тиган на умерена към силна температура. Изсипете лука и пържете около 8 мин., или докато поомекне.

Намалете температурата, поръсете с щипка захар и гответе на слаб котлон около 20 мин., или докато лукът се карамелизира и стане златист.

Разстелете тестото за пица в подходяща тава върху хартия за печене. Наредете нарязаната на кръгчета моцарела и пушено сирене.

Подредете и бекона, нарязан на тънки парченца, и разпръснете карамелизирания лук. Поръсете със сух риган и босилек и печете в предварително загрята фурна на 180 градуса от 20 - 30 мин. или до готовност на тестото.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар