Супа от толстолоб и зеленчуци

29/04/2017
Мария Гулековаот Мария ГулековаПомощник Готвач
"Вкусната супа се прави с хубава риба, свежи зеленчуци и ... много мерак "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо82
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме много добре рибата, след което отстраняваме костиците и я нарязваме на малки парчета. Слагаме я в тенджера, а към нея добавяме нарязаните моркови и лук.

Добавяме измитото брюкселско зеле, карфиола на розички и нарязания зелен фасул. Доливаме около 1.5-2 литра вода и слагаме на котлона.

Оставяме супата да се вари на умерен огън около 40-45 минути. След това добавяме подправка за риба, останалите подправки и сол на вкус. Оставяме ястието на котлона още няколко минути.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 1
2 0
1 2
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

marcheva14  Мария Симеоно
Не, Сийче, не знае. Може и да е чела някъде ,но не е разбрала как се приготвя това "сложно" брюкселско зеле, но при това варене то ще заприлича на пюре по-скоро от колкото на хрупкаво брюкселско зеле. И защо в една супа ще се добавя това ми ти зеле, от какъв зор... непонятно е за мен. Няма работа в рецептата. Няма значение, карай там да има някаква рецепта, важното е да се публикува.
2
0
Сия Рибагина
Сия Рибагина
30.04.2017 08:47
Мария, искам да те попитам ти знаеш ли как се готви брюкселско зеле? Не знам защо ползвате продукти, които не знаете как да приготвите и въобще нямате представа защо ги слагате.
Тази риба също като шарана има супер много кости, и за да се изчисти за супа ще трябва да се озориш...също като шарана е тлъста риба и миришеща специфично на тиня и варена е направо отвратителна.Интересно ми е защо реши да ползваш точно този вид риба? Вида на супата няма да коментирам,... то всъщност тя няма вид..
2
0

Виж всички коментари или напиши такъв