Печени пуешки бутчета

30/04/2017
Илияна Димоваот Илияна ДимоваМастър Шеф 3x
"Кратко и ясно, също така и много вкусно "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо336
  • Преглеждания за месеца296
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме пуешките бутчета, слагаме в тенджерка, наливаме вода и кипваме. Изливаме водата, измиваме бутчетата и слагаме в тавичка с капак.

Поръсваме с черен пипер, сол, пушен червен пипер, чубрица и сминдух на вкус. Ръсваме малко брашно. Лука белим, срязваме на две половини и слагаме при бутчетата.

На всяко бутче, слагаме парченце краве масло. Наливаме малко вода и слагаме тавичката с капак във фурната.

Печем до готовност, като няколко минути преди да извадим от фурната, махаме капака, за да се запекат бутчетата.

Сервираме с картофено пюре, краставички и нарязани перца зелен лук.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар