Омлет с картофи и чоризо

01/05/2017
"Приготвен със страст и пикантен салам чоризо - един омлет, който задължително ще поискате да хапнете отново и отново "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции1 бр.
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо410
  • Преглеждания за месеца67
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете и нарежете картофа на кубчета. Сварете го до омекване във вряща вода. Прецедете и оставете нарязания картоф в съда, в който е врял за малко на горещия котлон да се поизсуши.

Загрейте зехтина в тиган, подходящ за омлет. Добавете нарязаното чоризо и го запържете за 2 мин. Добавете картофа и разбъркайте хубаво. Гответе още около 5 мин.

Разбийте предварително яйцата. Извадете картофите и чоризото от тигана и изсипете яйцата. Когато омлетът е почти готов, посипете го със сместа от картофи и чоризо, с настърган кашкавал и магданоз.

Гответе още около 1 мин, докато се разтопи кашкавалът.

Не правете много плънка тъй като ако е много няма да можете да прихлупите омлета.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

marcheva14  Мария Симеоно
Толкова добре изглежда, че си покапах...браво!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв