Бъркани хлебчета с брашно от лимец

01/05/2017
Borislava Dimitrovaот Borislava DimitrovaЧирак
"Супер вкусни хлебчета, които не се месят, а се бъркат, а след това се хапват с удоволствие "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо138
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • брашно от лимец - 200 г
  • заквасена сметана - 400 г
  • сода за хляб - 1 ч.л.
  • яйца - 3 бр.
  • кашкавал - на кубченца
  • сирене - 100 г
  • кокосово масло - 3 с.л. с връх ( моето е от хладилник)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме яйцата с вилица. Добавяме заквасената сметана и содата. Бъркаме енергично, докато стане гладко като крем.

След което е ред на сиренето и кашкавала. Кокосовото масло го оставяме леко да омекне, тъй като моето е на студено.

Разбъркваме хубаво сместа. Вкусът е различен с него.

Накрая остава брашното. Става гъста смес, която оформяме на хартия за печене.

Стават много вкусни, леко ронливи, но ако се завият с кърпа, омекват.

Да ви е сладко!подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар