Хрупкаво рибно филе

30/04/2017
Mirelaот MirelaНовак
"Тайната на хрупкавото рибено филе е в панировката, а между приятели тайни няма "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо41
  • Преглеждания за месеца36
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

1. Рибата се натрива с лимонов сок, посолява се, подправя се с черен пипер и майорана и се оставя да преседи така около час.

2. След това се овалва в брашно, потапя се в разбитото яйце, след това в галетата, смесена с филираните бадеми, и се пържи в сгорещено олио.

3. След като придобие златист цвят, се изважда върху домакинска хартия, за да се отцеди мазнината.

4. Поднася се с чипс и сос, приготвен от смесените и разбъркани добре майонеза, нарязаната на ситно кисела краставичка, сол, лимонов сок и каперси.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар