Люта пролетна яхния с поширани яйца

01/05/2017
РАГот РАГПомощник Готвач
"Вкусна лятна яхния - бърза за приготвяне и още по-бърза за изяждане "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо201
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4,5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Спанакът и лукът се почистват, измиват и нарязват. Запържват се и се задушават в олио или зехтин.

Доматите се настъргват и се добавят към зелентиите, когато омекнат, заедно с чушките, нарязани на много ситно.

Количеството на лютите чушки е в зависимост от степента им на лютивост и индивидуалните Ви вкусове.

Овкусява се с подправки по избор.

Разбърква се и се чукват яйцата без повече бъркане. Оставяме така 5-6 минути и снемаме от котлона.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар