Пиле Жулиен

01/05/2017
"Сервира се топло, хапва се с апетит, а за майстора - едно голямо БРАВО "
Порции3
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 369
  • Преглеждания за месеца2368
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме пилешкото месо на тънки и дълги ивици - жулиени. С половината масло изпържваме месото в тиган, прибавяме черния пипер и солта.

В друг тиган загряваме останалото масло, прибавяме краставичките, гъбите, шунката (нарязани на жулиени) и оставяме за да се запържат добре.

След това изсипваме месото при зеленчуците и оставяме на котлона за 3 - 4 мин, след което добавяме топеното сирене и бъркаме, докато се разтопят, след което прибавяме кашкавала и сметаната.

Оставяме на котлона до завиране и отдръпваме.

Сервира се топло!

Добър апетит :)подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар