Пържена бяла риба с ароматни подправки

02/05/2017
ГЕРГАНА ЯНКОВА
отГЕРГАНА ЯНКОВАГотвач2302633552
"Вкусна е, защото е с подправки, страхотна е - защото е изпържена с мас "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо396
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства и се измива добре. Реже се на шайби. Подправките /сол, кориандър, чубрица, копър, босилек и сминдух/ се смесват и парчетата риба се овкусяват с тях.

Овкусената риба се покрива със свежо фолио и се оставя в хладилник за около час, за да може да поеме от подправките. Всяко парче риба се овалва в царевично брашно.

Пържи се в силно сгорещено олио и мас /50/50/ до получаване на приятен златист загар. Поднесете с резени лимон, докато е още топла.подобни рецепти тук

5 6
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар