Пай от тиквички с шунка и пармезан

02/05/2017
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру153381543010
"Страхотна вкусотия, идеален е за работната седмица "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 092
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се разбиват с тел яйцата, добавя се олиото, прясното мляко, брашното, смесено с бакпулвера и пресято през сито.

Тиквичката се обелва, нарязваме на кубчета заедно със шунката и шпековия колбас. Прибавят се в яйчената смес, разбърква се с вилица.

Накрая се добавя пармезан, нарязан ситно пресен магданоз и се овкусява със сол на вкус и смлян черен пипер.

Всички продукти се разбъркват, за да се получи като кексова смес. В тавичка около 26 см върху хартия за печене сипваме сместа.

Печем в загрята фурна 180-190 градуса около 35-40 минути, проба с дървено шишче да излезе сухо.

Изважда се и охладен се нарязва като торта. Страхотна вкусотия, идеален е за работната седмица.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар