Червена супа

02/05/2017
"Темпераментна супа с вкус и аромат, които ще искате да опитате пак и пак "
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо375
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • червено цвекло - 3 глави
  • лук - 1 глава
  • картофи - 2 бр.
  • моркови - 1 бр.
  • прясно мляко - 150 мл
  • масло - 30 г
  • заквасена сметана - за гарниране
  • магданоз
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленчуците се настъргват или нарязват на ситно. Лукът се запържва в маслото. Добавят се цвеклото, картофите, морковът и млякото.

Посоляваме и доливаме с вода. Овкусяваме с черен пипер, кимион или други подправки по избор.

Вари се докато зеленчуците омекнат. Сервира се със заквасена сметана и магданоз.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар