Заешко с гъби, моркови, арпаджик и ориз на фурна

02/05/2017
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваМастър Шеф105312439963
"Заешко по селски - с моркови, гъби и арпаджик - затова е толкова неустоимо вкусно "
Приготвяне15 мин.
Готвене90 мин.
Общо105 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо617
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото нарежете на порции, осолете и хубаво натрийте с червен пипер и олио.

Нарежете морковите на кръгчета и обелете арпаджика. В тава сипете олио, подредете месото и около него добавете морковите, гъбите и арпаджика.

Поръсете с черен пипер и малко сол, долейте вода около три чаени чаши.

Покрийте тавата с алуминиево фолио и сложете да се пече на 180 градуса, след час извадете тавата и добавете измития ориз, върнете във фурната без фолио, за да се запече малко месото и оризът да поеме от бульона.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар