Пролетна супа с коприва и крема сирене

03/05/2017
"Ароматна пролетна супичка с плътен вкус - наслада за сетивата "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо70
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Прясната коприва внимателно измийте и накъсайте на едри парчета. По-дребните листенца може да останат цели.

Картофите, морковите и лукът изчистете и нарежете на желаната от вас големина. В моята рецепта картофите и лукът са на ситно, а морковите на кръгчета.

Сложете вода в тенджера и прибавете вече нарязаните моркови, картофи и лук. Царевичното брашно размийте с малко вода и сложете да ври заедно със зеленчуците.

След като морковите започнат да омекват добавете и копривата, червения пипер и солта. Варете супата още десет минути.

Сервирайте топла с парченца крема сирене.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар