Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Макарони на Фурна»Запечена паста с майонеза и кашкавал

Запечена паста с майонеза и кашкавал

magi yordanovamagi yordanova
Новак
9941222k
Запечена паста с майонеза и кашкавал1 / 2
16/05/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4
"Италианската паста има сериозен конкурент в лицето на тези запечени макарони с чубрица"

Необходими Продукти

  • макарони - 400 гр.
  • доматен сок - 300 мл.
  • майонеза - 100 гр.
  • кашкавал - 150 гр., настърган
  • универсална подправка - 1 ч.л.
  • сол
  • чубрица
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Макароните се сваряват в подсолена вода и се отцеждат. Прехвърлят се в тава и към тях се прибавят половината кашкавал, майонезата, доматения сок и подправките.

Объркват се и се запичат за 15 минути на 180С във фурната. После се поръсват с останалия кашкавал и се връщат обратно във фурната, докато се стопи кашкавала отгоре.

Получават се около 4 порции.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
517
49
35
23
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Галина
Галина
Много вкусноооо.....
27.08.2014 13:53
1
пепина
пепина
добре изглежда, дали ще е вкусно????????????????
11.09.2013 20:13