Запечено сирене със спанак

04/05/2017
Елена Стойчовска
отЕлена СтойчовскаПомощник Готвач18719911
"Уникално пролетно предястие - поднесете задължително с бяло вино и консумирайте в приятна компания "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо372
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете плочка сирене с размери около 10 /7 см. и с дебелина около 2 см. Бройката зависи от броя на хората, за които го приготвяте.

Ако имате втърден мед, го разтопете и го оставете леко да стегне.

Нарежете хартия за печене - така че да можете да опаковате плочката сирене.

Нарежете спанака на тънки ленти. Босилека нарежете на ситно.

Потопете плочката сирене в меда от всички страни и я сложете върху хартията за печене. Поръсете с босилек, отгоре сложете спанак и завършете с няколко ореха. (можете да ги нарежете на едри парченца)

Опаковайте добре пакетчето.

Подредете пакетчетата върху плоска тава и запечете за около 10 минути на 180 градуса.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар