Кашкавалена наденица с картофи

16/05/2012
magi yordanova
отmagi yordanovaНовак9961
"Бързо, лесно и много вкусно"
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо87 977
  • Преглеждания за месеца444
  • Преглеждания за седмицата59
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Наденицата се обелва от ципата, Правят и се прорези, в които се слагат парчета кашкавал, и се подрежда в тава на разстояние една от друга.

Картофите се нарязват на кръгчета и се подреждат стъпаловидно между парчетата наденица. Заливат се с разбитите яйца и отгоре се посипва с нарязания зелен лук. Поръсва се с няколко лъжици олио.

Ястието се поставя на средната скара на фурната и се пече на 180С докато се зачерви.

От продуктите се получават 4 порции.подобни рецепти тук

5 33
4 11
3 1
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Наталиа Петрова
Обичам това ястие, защото става бързо, лесно е и за винаги имам продуктите.
1
0
Деси Маринова
Става вкусно, аз използвам и кренвирш, вместо наденица понякога, пак се получава.
4
0
Пепи
Пепи
17.05.2014 20:43
Докато се изпекат картофите,наденицата и кашкавала ще станат на подметка.Може би трябва да са предварително сварени(картофите).
2
9
Penka
Penka
18.05.2014 14:37
В раздел продукти пише"сварени и обелени"
16
1

Виж всички коментари или напиши такъв