Пъстърва с топено сирене и гъби

17/05/2012
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваИноватор / Автор
"Страхотно ястие с нежен вкус и неустоим аромат - са специални гости и скъпи моменти "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо17 579
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата6
  • Коментирана6 пъти
  • Рейтинг4,4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Добре почистете, измийте, подсушете и поръсете със сол и черен пипер пъстървите. Почистете гъбите и накълцайте ситно пънчетата им.

Разбъркайте ги с нарязаното на кубчета топено сирене и добавете доматеното пюре, сол и черен пипер на вкус, 3 с.л. галета и накълцаните скилидки чесън.

С така приготвената смес напълнете пъстървите. Намазнете добре тава и разпределете по дъното нарязаните на филии гугли на гъбите.

Отгоре сложете рибите, намажете ги добре с масло и разпределете отгоре и около тях останалата плънка.

Поръсете с малко галета и разпределете резени лимон. Покрийте тавата с фолио и сложете да се пече в умерено загряна фурна.

След това отстранете фолиото и запече до приятен загар. Поднесете пъстървата с топено сирене и гъби с накълцан пресен копър.подобни рецепти тук

5 20
4 8
3 4
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

inok
inok
26.02.2014 12:11
Невероятно вкусно,се получи.Облизаха си пръстите.
1
0
Svetlozar
Svetlozar
05.11.2013 19:51
Страхотна е ! Препоръчвам
0
0
Стеф
Стеф
07.08.2013 11:39
Рецептата е страхотна! Браво на този , който я измислил! И аз си получих бравото от съпруга ми :)
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв