Спанак с пилешко и сос Бешамел

05/05/2017
"И поотделно са чудесни, но в комбинация са направо неустоими "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
16 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 774
  • Преглеждания за месеца99
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена16

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обезкостете бутчетата и ги нарежете на хапки. Загрейте зехтина и запържете месото.

Добавете изчистения спанак и разбърквайте докато се бланшира и намали обема си.

Добавете стафидите, ядките, сол на вкус и запържете за няколко секунди, като разбърквате.

Преместете сместа в тавичка и залейте с бешамела.

Рендосайте кашкавала и сложете ястието във фурната. Печете на 200 градуса до златист цвят.подобни рецепти тук

5 10
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар