Гергьовско печено с зелении

06/05/2017
ВИЛИ-Виолета Матеваот ВИЛИ-Виолета МатеваМастър Шеф
"Ароматно ястие за душата - хапвайте с мярка, споделете с приятел, а тук лайквайте и коментирайте "
Приготвяне30 мин.
Готвене150 мин.
Общо180 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо419
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешкото месо се нарязва на едри парчета. В купа сипваме олиото, добавя се сол, червения пипер, нарязани листа мента, листенца пресен розмарин и джоджен.

Почистват се пресният лук и чесън, нарязват се на ситно и ги сипваме в купата. Всичко се разбърква добре и с тази смес се намазва агнешкото месо.

Нарежда се в широка тава, налива се чаша вода и покриваме с фолио. Печем в загрята фурна 170 градуса за 2 часа.

Фолиото се сваля и печем още 30 минути до златисто и хрупкава коричка. Поднасяме порция с гарнитура по избор. Добър апетит!подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар