Агнешка супа с киселец

06/05/2017
Нина Иванова Иванова
отНина Иванова ИвановаИноватор303868253
"Няма да повярвате колко е вкусна - опитайте и само нея ще искате да ядете "
Приготвяне30 мин.
Готвене80 мин.
Общо110 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо263
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте хубаво и сварете предварително дреболиите в подсолена вода за около 40 минути.

Обезпенявайте периодично. При готовност извадете дреболиите и ги нарежете на дребно. Прецедете бульона и го запазете. Междувременно нарежете лука и моркова на дребно.

Загрейте зехтина и запържете лука и моркова за кратко (до омекване). Добавете нарязаните дреболии. Гответе около 5 минути и добавете прецедения бульон.

Оставете супата да ври около 15 минути и добавете нарязаните предварително киселец и магданоз. Разбъркайте хубаво. След 5 минути варене, добавете и фидето.

Варете още 10 минути и накрая застройте с предварително разбитите яйце, брашно и кисело мляко. Отстранете от котлона.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар