Предястие с Камамбер

11/05/2017
Теодора Иванова Каменова
отТеодора Иванова КаменоваПомощник Готвач388616541
"Не ви трябва повод, за да приготвите това уникално предястие, а само скъпи хора, с които да го споделите И бутилка добре изстудено вино "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 358
  • Преглеждания за месеца127
  • Преглеждания за седмицата6
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

  • бутертесто - 200 г
  • камамбер - 1 питка /120 г/
  • кайсиево сладко - може и друго
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разточете на тънка кора бутерното тесто.

Намажете със сладкото, поставете питката Камамбер в средата и загънете като пакетче, като хубаво притиснете краищата с вилица.

Печете в тава с хартия за печене, умерена фурна до готовност.

Поднесете топло с леко изстудено розе.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

marcheva14
marcheva14
29.05.2017 00:47
Данче, чудесна снимка си добавила, но да те питам, колко време го печеш във фурната, `щото така посочено "печете до готовност" нищо не ми говори, колко е тази готовност. ? Да се зачерви тестото ли, това ли е? Благодаря!
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
28.05.2017 17:29
Обожавам със смокини или боровинково сладко ........
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв