Зеленчуково Плато Лято

19/05/2012
Анонимен
отАнонименНовак9961
"Насладете се на свежите дарове на лятото с това страхотно зеленчуково плато "
Приготвяне50 мин.
Готвене15 мин.
Общо65 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 788
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквичката се нарязва на колеца, потапя се брашно и се изпържва до златисто.

Патладжана се нарязва надлъжно и се посолява, оставя се 30 минути и после се изплаква от образувалият се горчив сок. Овалва се в брашно и се изпържва в същата мазнина.

Чушките, както са с дръжките, се изпичат и обелват. Зеленчуците се подреждат в голямо плато, украсяват се с колелца краставица и домат. Поръсват се със сол, зехтин и оцет.

Може да се полеят в млечен сос, овкусен с чесън и копър.подобни рецепти тук

5 8
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Има ли значение
Има ли значение
11.01.2013 12:07
Уж печени, а пък пържени!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв