Бобено руло

08/05/2017
Симеон Кънев
отСимеон КъневЧирак53720
"За специалните моменти и специалните хора - уникално руло от боб "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции12
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо503
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Като използвам консервиран готов боб, си спестявам термичната обработка, иначе спокойно може да сварите нужното за рецептата количество. В голяма купа слагаме боба и го пасираме. Чесъна минаваме през преса и го добавяме.

Орехите се почистват и смилат в блендер - и те се слагат в купата. Магданозът се измива и се накълцва много ситно. Него слагаме последно, заедно с подправките и старателно разбъркваме до хомогенност.

Оставяме "каймата" да поеме подправките и вкусовете и се заемаме с продуктите за пълнежа. Чушката нарязваме на тънки ивички, филето и кашкавал на лентички, пушеното сирене на кръгчета. Свареното яйце нарязваме на колелца.

Вземаме здрав найлон в правоъгълна форма, леко намазняваме и разстиламе сместа. Единия край на плика полагаме върху формата за руло, редим продуктите и леко навиваме докато стигнем формата и с приплъзване изтегляме найлона.

С мокър нож заглаждаме готовото руло и украсяваме с майонеза. Слагаме в хладилник за 12 часа, след което се наслаждаваме на резултата и вкуса.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар