Пролетна супа с лобода, спанак и джанки

09/05/2017
Албенаот АлбенаИноватор 3x
"Докато има джанки, не пропускайте да приготвите тази пролетна супа "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо316
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лападът и лободата се измиват и почистват от жилките. Зеленият лук се измива и нарязва на дребно, след което се задушава в малко мазнина и вода в тенджерата в която ще готвим.

След като се задуши се прибавят накъсаните на парчета лапад и лобода. След като си променят цвета се прибавя червеният пипер. Разбърква се и се прибавят смлените домати и джанки.

Разбърква се отново и се долива топла вода. Прибавя се сол на вкус. След като заври супата се прибавя фидето. След увирането на фидето, тенджерата се дръпва на страни.

Супата се подправя с черен пипер на вкус. Застройва се с разбито яйце и кисело мляко. Готовата супа се поднася поръсена с пресен магданоз и парче бяло саламурено сирене.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар