Мица (Meatzza)

11/05/2017
Мила Ванковаот Мила ВанковаНовак
"Специално за всички, които обичат месцето - ароматна мица "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 797
  • Преглеждания за месеца3796
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Омесете каймата заедно с лука, яйцето, хляба и солта.

След това разстелете своеобразното тесто за пица в тава с диаметър около 30 см (препоръчително е тя да е покрита с хартия за печене).

Печете в предварително загрята на 200°С, докато каймата се опече, но не е напълно готова.

Когато това стане, сложете плънката, т.е. доматеното пюре, маслините и накрая настъргания кашкавал.

Върнете мицата обратно във фурната, докато се разтопи кашкавалът (10-15 минути).подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар