Домашен яйчен пастет

09/05/2017
Мария Симоваот Мария СимоваГотвач
"Такава вкусотия сме ви приготвили, че ще искате всеки ден с нея да закусвате "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
20 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 766
  • Преглеждания за месеца11765
  • Преглеждания за седмицата318
  • Рейтинг4,8 от 5
  • Сготвена20

Необходими Съставки

  • яйца – 4 бр.
  • сирене – 120 г
  • олио – 30 мл
  • черен пипер – 1 ч.л.
  • горчица – 1 с.л.
  • сол - на вкус (аз не слагам)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете яйцата рохкави, това става за три минути след завирането им.

Обелете ги и ги поставете в блендер заедно с другите продукти без солта и пасирайте сместа. Опитайте и ако е нужно тогава добавете сол на вкус.

С тази великолепна и здравословна смес, намажете вашите препечени филийки на закуска или просто намажете филийките и ги изпечете във фурна.подобни рецепти тук

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар