Тарталета от кайма с кашкавал и яйца

10/05/2017
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522041396
"Тарталети, които ще накарат сърцето на всеки лакомник да подскочи от вълнение "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 174
  • Преглеждания за месеца55
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа смесете каймата с нарязания на ситно лук, яйцето, галетата и подправките.

Разстелете каймата в намаслена форма (с изпъкнало дъно). Запечете на 200 градуса около 30 минути (или до готовност).

Извадете от фурната и внимателно обърнете в тавичка. Напълнете вдлъбнатината с настърган кашкавал.

Направете малки вдлъбнатини и чукнете яйцата. Поръсете с черен и червен пипер. Върнете обратно във фурната за десетина минути.

Поръсете с нарязан зелен лук и сервирайте с гарнитура и сос по избор.подобни рецепти тук

5 9
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар