Таратор с морков, ряпа, репичка и краставица

10/05/2017
Borislava Dimitrovaот Borislava DimitrovaЧирак
"Един по-различен, цветен и най-вече вкусен таратор "
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо37
  • Преглеждания за месеца36
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме добре измитата ряпа на дребни кубчета. Репичките измиваме и също наситняваме на кубчета. Краставицата за обелвам, за да няма много нитрати и нарязвам да ситно.

Моркова го настъргваме на дребно. Всички зеленчуци слагаме в купа и осоляваме. Така те си пускат сок и таратора става много вкусен.

Добавяме киселото мляко и по желание 200 или 400 мл. вода. Зехтина и чесъна слагаме преди да поднесем таратора, за да е свеж.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар