Таратор с морков, ряпа, репичка и краставица

10/05/2017
Borislava Dimitrova
отBorislava DimitrovaПомощник Готвач14111341
"Един по-различен, цветен и най-вече вкусен таратор "
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо247
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме добре измитата ряпа на дребни кубчета. Репичките измиваме и също наситняваме на кубчета. Краставицата за обелвам, за да няма много нитрати и нарязвам да ситно.

Моркова го настъргваме на дребно. Всички зеленчуци слагаме в купа и осоляваме. Така те си пускат сок и таратора става много вкусен.

Добавяме киселото мляко и по желание 200 или 400 мл. вода. Зехтина и чесъна слагаме преди да поднесем таратора, за да е свеж.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар