Печени панирани пилешки хапки

11/05/2017
Паулина Стоянова
отПаулина СтояноваПомощник Готвач1827112
"Хем панирани, хем печени - как да не си хапнем сладко, че и наздраве ще кажем "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 111
  • Преглеждания за месеца416
  • Преглеждания за седмицата227
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обезкостяваме бутчетата, ако не можете да правите тази манипулация, можете да си купите обезкостени без кожа.

Нарязвате ги на хапки, кожата не се ползва, ако ги обезкостявате вие.

Слагате ги в купичка и сипвате соевия сос, поръсвате с босилека и солта.
Добре разбъркайте и оставете в хладилник да поемат подправките за 2-3 часа или ги направете от предишната вечер.

Подготвяте си тавичка, в която ще ги печете, и я намажете с олио.

Разбивате яйцето в купичка, а в чиния объркайте галетата и брашното.

Всяка една хапка трябва да мине през яйцето и след това през галетата.

Нареждате ги в тавата и слагате да се пекат на 200 градуса за 20-30 мин, докато се зачервят.

Стават невероятно хрупкави. Можете да ги добавите към зелена салата или като основно със млечен сос.подобни рецепти тук

5 5
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар