Ориз с дреболийки на фурна

11/05/2017
Viktoriyaот ViktoriyaНовак
"Агнешките дреболийки са най-вкусни на фурна, нали знаете?"
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо125
  • Преглеждания за месеца124
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме добре почистените и сварени агнешки дреболийки.

Обелваме и нарязваме на кубчета зрелия лук. Измиваме и режем на кръгчета зеления лук.

Мием ориза и задушаваме агнешките дреболийки, лука и ориза за няколко минутки в малко мазнина.

Добавяме водата, нарязаните джоджен и магданоз заедно с подправките.

Разбъркваме хубаво и печем в загрята фурна на 180-200 градуса, докато водата изври и се поеме от ориза.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар