Пиле по градинарски в гювеч

29/05/2012
magi yordanova
отmagi yordanovaНовак9961
"Време е за следващата майсторска рецепта. Изисква време, но вкусът и е превъзходен и определено ще се хареса на всички. Такива сполучливи и вкусни рецепти са бисери в колекцията ни"
Приготвяне30 мин.
Готвене70 мин.
Общо100 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо40 823
  • Преглеждания за месеца133
  • Преглеждания за седмицата39
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилето се нарязва на порции, които се овалват в кашичка приготвена от брашното, солта, червения пипер и 200мл вода.

Порциите се подреждат в гювеч. Налива се чаша от разтворения пилешки бульон и месото се пече един час на 200С.

След това към него се добавят почистените и измити зеленчуци. Ако има нужда се долива от бульона.
Гювеча се допича за още 30-40 минути.подобни рецепти тук

5 11
4 6
3 9
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Иван
Иван
09.01.2014 13:47
Не съм я пробвал, днеска ше я сготвя да видим за какво иде реч.
0
0
Тодор
Тодор
27.10.2013 10:10
Супер
0
0
zabidova
zabidova
14.08.2013 12:10
Страшно вкусно се получи !
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв