Пресен бекон на скара върху мачкан картоф

11/05/2017
Величка Щърбанова
отВеличка ЩърбановаПомощник Готвач1736810161
"Опасно вкусен пресен бекон - води до изпиване на много бира и много весели моменти с приятели "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо209
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинските гърди се транжират, начукват и оформят с чукче.

Продуктите (зехтин, горчица, соев сос, черен пипер, морска сол и риган) за маринатата се смесват и разбиват с тел.

Мариноваме тъничките пържолки и оставяме на студено за около час да поотлежат.

Картофите се сваряват, обелват и намачкват. Овкусяват се с маслото и пикантината.

Беконът се пече на скарата - става бързо!

В чиния за основно поставяме мачкани картофки, а върху тях - изпечения бекон.

Отгоре правим лека паяжина с редукция - балсамов оцет и мед.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар