Пилешко филе с бекон и майонеза

12/05/2017
ВИЛИ-Виолета Матеваот ВИЛИ-Виолета МатеваМастър Шеф 8x
"Вкусотия само за 35-40 минути! И да не забравите да извадите бирата от хладилника "
Приготвяне10 мин.
Готвене35 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 623
  • Преглеждания за месеца83
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото филе се нарязва на две части през средата. При мен бяха три филенца и след разрязването се получиха 6 порции. Всяка се поръсва леко с къри и нареждаме в намазнена тава.

Лукът се обелва и нарязва на ситно, поръсваме с него върху всяка порция.

Всяка лента бекон се реже на три парчета и с тях се покриват филенцата.

Кашкавалът се настъргва на едро ренде и с него се покрива беконът. В купа се разбърква майонезата с киселото мляко и с лъжица обилно се намазват пилешките филета.

Фурната загрята на 180 градуса, печем пилешкото филе с бекон за 30 минути до хубав златист цвят.

Поднасяме поръсено с прясно смлян черен пипер, ситно нарязан магданоз и сок от лимон. Гарнитурата е от печени картофки и пресни краставички.

Вкусотия само за 35-40 минути!подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар