Сборджийска дроб сарма

12/05/2017
Ani Voinovaот Ani VoinovaНовак
"Дойдат ли всичко отблизо и далеч за сбора - почерпете ги със сборджийска дроб сарма "
Приготвяне40 мин.
Готвене90 мин.
Общо130 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 226
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • агнешки комплект - 1
  • ориз - 300 г
  • пресен лук - 4 вр.
  • пресен чесън - 1 вр.
  • джоджен - 1 вр.
  • черен пипер
  • червен пипер
  • магданоз
  • заливка
  • яйца - 2 бр.
  • кофичка мляко - 1
  • брашно - 3 с.л.
  • сода - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и подваряваме дреболиите.

След като ги сварим, запазваме бульона.

Задушаваме лук и чесън и към тях добавяме дреболиите и ориза. Поръсваме с джоджен, черен и червен пипер, магданоз.

Ястието го заливаме с бульона и слагаме да печем.

Малко преди да е готово, го заливаме и печем, докато хване коричка.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар