Гъста супа със зеленчуци и киноа

12/05/2017
Илияна Димоваот Илияна ДимоваМастър Шеф 3x
"Здравословно предложение за обяд, което са отправите към всички вкъщи "
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо79
  • Преглеждания за месеца78
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Киноата (3-4 с.л.) измиваме, заливаме с вода и сваряваме. Когато е готова, отцеждаме от водата. Лука (1 бр.) и моркова (1 бр.), почистваме, измиваме и нарязваме на ситно.

В олио (3 с.л.) и малко вода, слагаме да се задушават нарязаните лук и морков заедно с граха от консерва (1 к.ч.).

Като изври течността, ръсваме черен пипер, сол и къри на вкус. Наливаме топла вода и варим супата до готовност на зеленчуците.

Тогава прибавяме сварената киноа, нарязан пресен магданоз и сгъстяваме супата с разредено с малко вода оризово брашно.

Оставяме супата да поври за кратко и сервираме.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар