Бърза каша от лапад

12/05/2017
Паулина Стоянова
отПаулина СтояноваПомощник Готвач1827112
"Когато си гладен и не ти се чака ама хич - тогава хапваме тази апетитна лападена каша "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо172
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме лапада и го нарязваме.

Слагаме на котлона тенджера с вода и я оставяме да заври.

След като заври водата, добавяме лапада и го варим, докато промени цвета си. След като е готов, изцеждаме в гевгир.

В по-дълбок тиган загряваме олиото и добавяме лука, който предварително сме обелили и нарязали.

Запържваме го омекване и добавяме лапада. Бъркаме интензивно, докато стане гъста каша.

Брашното го добавяме и оставяме на котлона още 5-7 мин, като бъркаме все така интензивно.

Кашата се сервира топла.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар